Τελικός Master Chef: Ο Τιμολέων θέλει να μαγειρέψει για τον Γιώργο Παπαδάκη

Τελικός Master Chef: Ο Τιμολέων θέλει να μαγειρέψει για τον Γιώργο Παπαδάκη
Ο Τιμολέων Διαμαντής, ένας εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου του Master Chef Facebook

Τι φαγητό θα ήθελε να ετοιμάσει ο φιναλίστ του διαγωνισμού στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του “Καλημέρα Ελλάδα” και γιατί;

Μετρώντας αντίστροφα ως την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του Master Chef για φέτος, ξεψαχνίζουμε το προφίλ του Τιμολέοντα στα social media και ξετρυπώνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την προσωπικότητα του φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού.

Κατάγεται από τη Μακρινίτσα Πηλίου και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, όπου και έμενε ως και την ημέρα που μπήκε στο Master Chef. Ε, περίπου ως τότε δηλαδή, γιατί στο μεσοδιάστημα έκανε και εκείνος τα ταξιδάκια του στο εξωτερικό για δουλειές. Ο 28χρονος μάγειρας εργαζόταν στο Γκέτεμποργκ σε αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων και εγκατέλειψε τη δουλειά του προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που θα του προσέφερε αυτό.

Από φαναρτζής, μάγειρας

Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα, ως τα 21 του χρόνια εργαζόταν ως βαφέας αυτοκινήτων και εντελώς τυχαία μπήκε στη ζωή του η μαγειρική και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών μιας σχολής. “Πιστεύω ότι θα φτάσω στη δεκάδα και γιατί όχι και στον τελικό”.

Ο μάγειρας έχει δηλώσει πως θέλει να μαγειρέψει για τον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη. “Ο λόγος που θα του μαγείρευα είναι γιατί νομίζω μας «μεγάλωσε» με την πυγμή του και την φωνή του” σχολιάζει και εξηγεί πως η φωνή του παρουσιαστή του “Καλημέρα Ελλάδα” ήταν εκείνη που άκουγα κάθε πρωί σαν παιδί. Όσο για το τι θα του μαγείρευε; Θέλει και ρώτημα; “Θα του μαγείρευα ένα παραδοσιακό σπετζοφάι, μιας και είμαι από το Πήλιο, με φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι”.

Τελευταία ανάρτηση στο Facebook

“Μερικές φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο…” έγραφε τον περασμένο Νοέμβριο ο φιναλίστ και μόνο να υποθέσουμε μπορούμε πως αναφέρεται στις οντισιόν του Master Chef και την πρόκρισή του στους 50 καλύτερους.

Η οντισιόν του Τιμολέοντα

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί πως γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Τιμολέοντα, που μαγείρεψε καραβίδες και κέρδισε τον θαυμασμό των κριτών, αλλά και μια ποδιά – εισιτήριο για την 50αδα του διαγωνισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα