Μουντιάλ 2018: Ο Robbie Williams ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε 3 δισ. τηλεθεατές

Μουντιάλ 2018: Ο Robbie Williams ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε 3 δισ. τηλεθεατές
O Robbie Williams στη τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από τη Ρωσία AP

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το "κακό παιδί" της βρετανικής μουσικής σκηνής

Στις αρχές της εβδομάδας ο Robbie Williams ανακοίνωνε περιχαρής πως θα τραγουδούσε στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από την Ρωσία. Όπως και εγένετο, το πρώην μέλος των Take That ερμήνευσε ορισμένες από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του, σε ένα λαμπερό και πλούσιο σκηνικό εντός του αγωνιστικού χώρου και πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ρωσία και της Σαουδικής Αραβίας.

Την ώρα της ερμηνείας, ο Βρετανός, που μας έχει συνηθίσει σε κάπως πιο ανάρμοστες συμπεριφορές, ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο και έστειλε την… ευχή του στα εκατομμύρια των τηλεθεατών από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν το show.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Το συντηρητικό αμερικανικό δίκτυο FOX, έσπευσε σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Express, να διακόψει την μετάδοση και επέστρεψε στην κάλυψη του αθλητικού γεγονότος λίγο πριν ολοκληρωθεί η εμφάνιση του Βρετανού καλλιτέχνη.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, το γεγονός υπολογίζεται πως μεταδόθηκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε τουλάχιστον 3 δισ. τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Άλλωστε, εκτιμάται πως η φετινή διοργάνωση ίσως περάσει στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη από πλευράς τηλεθέασης (ή γενικότερα θέασης μέσω διαδικτύου), καθώς στον μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός θα στραφεί η πολυπληθής αγορά της Κίνας.

Παρακολουθήστε λεπτό, προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού στο sport24. gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα