104 ετών ο γηραιότερος χρήστης facebook

104 ετών ο γηραιότερος χρήστης facebook

Μπορεί να έχει γεννηθεί το 1908, ωστόσο αυτό δεν τον κάνει να μην "συμβαδίζει" με την εποχή του. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο σε ηλικία χρήστη του facebook, που κάνει "like", post-άρει, αναρτεί και σχολιάζει

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908? Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media?

Όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω".

Αυτά τα λίγα γράφει ο ίδιος στο προφίλ του.

Σύμφωνα με το kalavrytanews, ο κ. Πανουτσόπουλος, έχει καταγωγή από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων, είναι χήρος, έχει παιδιά, εγγόνια και εννέα δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.

Από ό,τι φαίνεται πάντως, είναι πολύ αγαπητός και στους χρήστες της ιστοσελίδας, αφού έχει περισσότερους από 270 "φίλους" που με τη σειρά τους κάνουν "like" σε σχεδόν κάθε ανάρτησή του.

SHARE:

24Media Network