Eurovision 2025: Στη Βασιλεία η Klavdia – Σήμερα η πρώτη τεχνική πρόβα

Διαβάζεται σε 3'
Eurovision 2025: Στη Βασιλεία η Klavdia – Σήμερα η πρώτη τεχνική πρόβα
Κλαυδία - Eurovision 2025 ERT

Ο ήχος της “Αστερομάτα θα ακουστεί για πρώτη φορά στην αρένα St. Jakobshalle της Βασιλείας, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τεχνική πρόβα της Klavdia.

Το ταξίδι της Klavdia στη Eurovision 2025 έχει ήδη ξεκινήσει και η νεαρή τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού βρίσκεται ήδη στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Δέκα μέρες σχεδόν απομένουν για να δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του St. Jakobshalle την Klavdia, εκεί που η “Αστερομάτα” της θα πάρει και επίσημα σάρκα και οστά, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η σκηνική πρόταση, με την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, ενισχύει τη συναισθηματική αφήγηση του τραγουδιού και εστιάζει στον αποχωρισμό ως υπαρξιακή εμπειρία, οδηγώντας –μέσα από το σκοτάδι– στο φως.

Οι τεχνικές πρόβες για τις χώρες που θα εμφανιστούν στον Α’ Ημιτελικό έχουν ήδη ξεκινήσει από το Σάββατο και σήμερα, Δευτέρα (05/05) συνεχίζονται με τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στον B’ ημιτελικό και συγκεκριμένα όσες θα εμφανιστούν στις θέσεις 1-8.

Ανάμεσα τους φυσικά βρίσκεται και η Ελλάδα, με την Klavdia η οποία, όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, θα διαγωνιστεί στο νούμερο 7, και θα βρεθεί στη σκηνή για 30 λεπτά αυστηρά. Η τεχνική της πρόβα είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 και θα διαρκέσει έως τις 17:00 (ώρα Ελλάδος).

 

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (04/05) για τη Βασιλεία της Ελβετίας, με τις θερμότερες ευχές όλων για “Καλή επιτυχία”, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, με την Klavdia να μην κρύβει την ανυπομονησία της.

“Ανυπομονώ πάρα πολύ να φτάσουμε στην Ελβετία. Για γούρι έχω πάρει τα γυαλιά μου, τα σκουλαρίκια της γιαγιάς μου, και ένα καινούργιο γουράκι που μου χάρισε η μαμά μου, και άλλα διάφορα δωράκια που έχω λάβει. Στη σκηνή θα είμαι κυρίως μόνη μου, αλλά σε ένα σημείο θα υπάρχει και άλλο ένα άτομο. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο μου για να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω για μένα, για την Ελλάδα, τους συνεργάτες και την ομάδα μου. Η άποψη του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή”, είπε η Klavdia πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, ενώ τόνισε ότι δεν την αγχώνουν τα προγνωστικά.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 8 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ η Ελλάδα με την Klavdia  και το τραγούδι “Αστερομάτα”, θα εμφανιστεί στην 7η θέση του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2025, στις 15 Μαΐου, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, που διεξάγεται στις 17 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα