Εισιτήρια έως 8.200 ευρώ: Ο Έλληνας τραγουδιστής που έχει συναυλία στο Ντουμπάι, πριν το Final Four
Διαβάζεται σε 1'
Αυτός ο Έλληνας τραγουδιστής έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Ντουμπάι, μία ημέρα πριν τους ημιτελικούς του Final Four της EuroLeague.
- 06 Μαΐου 2025 17:35
Στις 23-25 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι και μία ημέρα νωρίτερα, Έλληνας τραγουδιστής έχει προγραμματίσει συναυλία στο Ντουμπάι.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το SPORT24, ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται στην Coca Cola Arena στις 22 του ίδιου μήνα, με τις τιμές να έχουν ανακοινωθεί και να αγγίζουν πολύ υψηλά επίπεδα. Από 101 ευρώ έως 8.200 είναι το εύρος που κυμαίνονται.
Θυμίζουμε ότι στις 23 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Άμπου Ντάμπι και τον Παναθηναϊκό AKTOR να απέχει μία νίκη.
Συνεπώς οι Έλληνες φίλαθλοι που θα φτάσουν στο Άμπου Ντάμπι από την παραμονή του αγώνα, θα μπορούν αν επιθυμούν να μεταβούν στο Ντουμπάι για μία βραδιά ελληνικής μουσικής, πριν την έναρξη του Final Four.