Eurovision 2025: Τα μηνύματα του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου για την διάκριση της Κλαυδίας
Διαβάζεται σε 2'
Την υπερηφάνεια τους για την εμφάνιση και την διάκριση της Κλαυδίας στην Eurovision 2025 εξέφρασαν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου μέσω Instagram.
- 18 Μαΐου 2025 17:35
Η Κλαυδία, με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Αστερομάτα», ανέβασε την Ελλάδα στην 6η θέση του 69ου διαγωνισμού της Eurovision, προκαλώντας συγκίνηση και κύμα στήριξης από γνωστά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού που έχουν βιώσει από κοντά τη διοργάνωση.
Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία το 2005 χάρισε στη χώρα τη μοναδική της νίκη με το «My Number One», ήταν από την αρχή στο πλευρό της. Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2018, όταν η Κλαυδία συμμετείχε στο «The Voice» και την επέλεξε ως coach. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία της Κλαυδίας με την ελληνική σημαία, συνοδεύοντας την εικόνα με τη λέξη «Περήφανη» και μια καρδιά.
Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς, που είχε διαγωνιστεί στη Eurovision δύο φορές (το 2004 και το 2009), κατακτώντας την 3η και 7η θέση, συνεχάρη δημόσια την ελληνική αποστολή μέσω Instagram, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της Κλαυδίας «μαγική». Ανέβασε φωτογραφία της από τον τελικό και ευχήθηκε συγχαρητήρια τόσο σε εκείνη όσο και σε ολόκληρη την ομάδα.
«Μαγική η εμφάνιση της Ελλάδας. Μπράβο Κλαυδία. Μπράβο σε όλη την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά.