Ληστείες σε πρατήρια καυσίμων σε Περιστέρι και Καμίνια
Διαβάζεται σε 1'
Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι τον υπάλληλο, σε πρατήριο καυσίμων στο Περιστέρι και στην δεύτερη περίπτωση στα Καμίνια ήταν απόπειρα.
- 17 Ιουνίου 2025 10:12
Απανωτά περιστατικά ληστειών σημειώθηκαν σε βάρος πρατηρίων καυσίμων. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί χθες, σε πρατήριο καυσίμων επί της Λ. Αθηνών, στο Περιστέρι όπου δύο άγνωστοι δράστες με απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον 41χρονο υπάλληλο και τον χτύπησαν στο κεφάλι με λοστό, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Το επόμενο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, την ίδια ώρα, σε βάρος πρατηρίου καυσίμων επί της οδού Πειραιώς, στα Καμίνια.
Τρεις άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και υπό την απειλή μαχαιριών και λοστού, ακινητοποίησαν τον 64χρονο υπάλληλο, όμως εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους γειτονικού πρατηρίου και τράπηκαν σε φυγή.
Για τα περιστατικά διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση των δραστών και συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά.