Εύη Φραγκάκη: Τέλος από το ACTION 24 – Το συγκινητικό “αντίο” της δημοσιογράφου
Διαβάζεται σε 2'
Φανερά συγκινημένη, η Εύη Φραγκάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ACTION 24. Όσα είπε στην αποφώνηση.
- 12 Ιουλίου 2025 09:11
Τον κύκλο της συνεργασίας της και της παρουσίας της στο κανάλι του ACTION 24 ολοκλήρωσε έπειτα από 2,5 χρόνια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Εύη Φραγκάκη και το βράδυ της Παρασκευής (11/07) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τις τηλεθεάτριες του σταθμού.
Στο κλείσιμο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ACTION 24 και εν είδει αποφώνησης, η Εύη Φραγκάκη ευχαρίστησε τους συναδέλφους της στον σταθμό για τη συνεργασία που είχαν καθημερινά, αλλά και τους υπεύθυνους του καναλιού, ενώ φάνηκε να συγκινείται στο “ευχαριστώ” που είπε στο τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη και την αγάπη στο πρόσωπό της.
“Στο σημείο αυτό να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους στο ACTION 24, δημοσιογράφους και τεχνικούς που συνεργαστήκαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια καθημερινά μαζί και με μεράκι και βεβαίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία και διοίκηση του σταθμού για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για την στήριξη και την αγάπη σας. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν“, είπε συγκινημένη η δημοσιογράφος.
Η ίδια, λίγες ημέρες πριν είχε μιλήσει για λήξη της συνεργασίας της με το ACTION24 και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση αυτή, αλλά και τα σενάρια που την θέλουν να “μετακομίζει” στην ΕΡΤ.
“Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος πάρα πολύ όμορφα, πέρασα υπέροχα 3 χρόνια εδώ. Ισχύει ότι μου έγινε πρόταση να αναλάβω την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου το Σαββατοκύριακο. Δεν με εξέπληξε δυσάρεστα, για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω τη νέα εκδοχή, οπότε για αυτό προτίμησα να ολοκληρωθεί ωραιότερα μέσα στον Ιούλιο η συνεργασία, με πάρα πολλή αγάπη και χαρά”, είχε πει η ίδια.