Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ

Διαβάζεται σε 2'
Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ
EUROKINISSI

Τραγική κατάληξη για τον 22χρονο που έφαγε ολόκληρο μπέργκερ και κατέρρευσε. Είχε μείνει για πάνω από δύο λεπτά χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Την τελευταία του πνοή άφησε, το πρωί της Πέμπτης (20/11), ο 22χρονος που νοσηλευόταν για περισσότερο από μια εβδομάδα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”, αφού κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, είχαν δημιουργηθεί ανεπανόρθωτες βλάβες με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη το πρωί της Πέμπτης (20/11).

Το χρονικό της τραγωδίας με τον 22χρονο που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο Κορωπί, όταν ο 22χρονος έφαγε αμάσητο ένα μπέργκερ.

Ως αποτέλεσμα, το φαγητό έφραξε τον αεραγωγό του. Οι φίλοι του ανέφεραν ότι ο νεαρός πανικοβλήθηκε, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, καθώς -όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες- δεν ανέπνεε για περισσότερο από δύο λεπτά.

“Τον έπιασε κάτι σαν κρίση πανικού – Δεν υπήρξε challenge”

Φίλος του 22χρονου που βρισκόταν μαζί του είχε περιγράψει στο Mega πώς συνέβη το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε κανένα challenge, όπως αρχικά είχε μεταδοθεί.

«Τον έπιασε κάτι σαν κρίση πανικού. Σηκώνεται και τρέχει λίγο παραπέρα, εμείς νομίζαμε ότι θα πάει να το φτύσει και δεν θέλει να λερώσει τους γύρω. Δεν το έκανε αυτό, κάνει μια κίνηση να ξαναγυρίσει και ξαναφεύγει για να το φτύσει. Λέμε “εντάξει, μάλλον τώρα του ήρθε”. Ούτε αυτό έγινε», ανέφερε στην αρχή.

Και πρόσθεσε τα εξής: «Μετά ξεκινάει πάλι να έρχεται προς τα πίσω και εκεί που καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί, είναι που κοπανούσε με την πλάτη του σε μια κολόνα, μάλλον για να το φτύσει ή οτιδήποτε.

Τρέχουν τα παιδιά να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο ένας είναι ναυαγοσώστης και ο άλλος πλήρωμα σε ιστιοπλοϊκό. Είναι κάτι που το έχουμε ξανακάνει πάρα πολλές φορές. Να το βάλει όλο με μια μπουκιά. Δεν υπήρξε ούτε challenge ούτε τίποτα, ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο. Απλά λέει “να, δες”. Άμα θέλετε να το πείτε κάπως, θα το πείτε πλάκα».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα