Αχαρνές: Στο νοσοκομείο υπάλληλος καθαριότητας που δέχτηκε επίθεση με πέτρα
Διαβάζεται σε 1'
Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκαν το πρωί υπάλληλοι απορριμματοφόρου του δήμου Αχαρνών στην Αυλίζα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου.
- 30 Δεκεμβρίου 2025 12:40
Τραυματισμένος στο κεφάλι από πέτρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ένας υπάλληλος της καθαριότητας στον Δήμο Αχαρνών, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε εκείνος και συνάδελφοί του, στη στάση ΙΣΙΔ, στον καταυλισμό Ρομά, της Αυλίζας.
Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί κατά την διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων από κάδους στο σημείο.
Ξαφνικά, σταμάτησαν μπροστά στους υπαλλήλους της καθαριότητας δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα και άρχισαν να βρίζουν τους υπαλλήλους. Τότε ένας εξ αυτών που βγήκε από το αυτοκίνητο, άρπαξε μία πέτρα και την πέταξε στο κεφάλι ενός υπαλλήλου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Μετά το περιστατικό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στην περιοχή διενεργούνται αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.