Αντελίνα Βαρθακούρη: Ζηλεύω αφόρητα τον Χάρη – Τον ποθώ περισσότερο από ό,τι παλιά

Διαβάζεται σε 3'
Αντελίνα Βαρθακούρη: Ζηλεύω αφόρητα τον Χάρη – Τον ποθώ περισσότερο από ό,τι παλιά
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη Glomex

Με σπάνια ειλικρίνεια, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησαν για τη ζήλια, τις κρίσεις και τις δοκιμασίες που πέρασε η σχέση τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (02/01) ο Χάρης Βαρθακούρης και η συνέντευξη πήρε μια… ανυπολόγιστη τροπή.

Όταν ο τραγουδιστής ξεκίνησε να συζητά για τη σύζυγό του, ο παρουσιαστής κάλεσε και εκείνη να καθίσει δίπλα του για να εκφράσει τις δικές της απόψεις, με τους δυο τους να επισημαίνουν πως ζηλεύουν ο ένας τον άλλο ακόμη περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια.

«Ζηλεύω την Αντελίνα», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Και η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε με τη σειρά της: «Και εγώ τον ζηλεύω τον Χάρη, αφόρητα. Τον ποθώ περισσότερο από ό,τι παλιά. Δεν ξέρω αν κάποιος δεν το έχει ζήσει και το λέω σε όλους τους νέους ανθρώπους.

Μην τα παρατάτε, γιατί υπήρξαν στιγμές που έλεγες “τέλος”. Έχω πάει και σε δικηγόρο, έχω τον θείο μου. Κάθε φορά παίρνω τον θείο μου τηλέφωνο».

«Πολλές φορές έχουμε φτάσει στο τέλος. Έχω googλάρει τη λέξη “διαζύγιο”. Τις περισσότερες φορές που έπεσε η συζήτηση αυτή, μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά περισσότερου σοβαρού, ήταν την περίοδο που ήμασταν στην τηλεόραση.

Η τηλεόραση έφερε σε εμάς τον σκοτωμό. Είναι μια δουλειά, ένα περιβάλλον, μια συνθήκη που ευνοεί τον χωρισμό όσο τίποτα άλλο», εξήγησε από πλευράς του ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Ο Χάρης είναι ο άνθρωπος που, όταν είμαστε στο σπίτι, θέλει να είμαι άβαφτη, να είμαι η Αντελίνα του, να πιάνει τα ρούχα με το ύφασμα το βαμβακερό της πιτζάμας. Να είμαι το κορίτσι του που θα φάμε, που θα μαγειρέψω, που θα τον περιποιηθώ», είπε στη συνέχεια η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Σε άλλο σημείο, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διατηρούν κάποια κοινωνικά στερεότυπα (θα έλεγε κανείς) και το μότο “ο άντρας τα πληρώνει όλα”.

«Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, είναι πάρα πολύ λαρτζ σε όλα. Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι “ωχ, τώρα πώς θα του το πω” ή “τώρα που θα πάμε κάπου, ποιος θα πληρώσει;”. Εγώ δεν τα ξέρω αυτά.

Από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, όχι μόνο ως παντρεμένοι, ο Χάρης ό,τι έφερνε στο σπίτι ήταν “παρ’ τα και καν’ τα ό,τι καταλαβαίνεις” και δεν με έχει ρωτήσει ποτέ. Όχι μόνο δεν έχω αισθανθεί ποτέ καταπίεση, αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ελέγξει ποτέ τίποτα. Είναι… “παρ’ τα”. Ούτε καν να μου περάσει από το μυαλό το μισά – μισά, δεν υπάρχουν αυτά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα