Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε μεγάλες αρτηρίες

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε μεγάλες αρτηρίες
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI

Με αυξημένη κίνηση ξεκίνησε η μέρα και σήμερα, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, για τους οδηγούς στο λεκανοπέδιο Αττικής, με πολλούς δρόμους να εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και σήμερα, Παρασκευή (16/1), οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς σε πολλούς δρόμους εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα συμφόρησης.

Κόκκινος είναι και στα δύο ρεύματα ο Κηφισός, από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ αργό ρυθμό.

Παράλληλα, χαμηλές είναι οι ταχύτητες στη Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών αλλά και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Προβλήματα καταγράφονται, ακόμη, στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως στην Παναγή Τσαλδάρη, στην Αρδηττού, αλλά και στην άνοδο της Συγγρού, καθώς και στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά, δυσχεραίνοντας τη μετακίνηση εργαζομένων και επιβατών.

Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα:

  • 20′-25′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας,
  • 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα