Ξέσπασε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ: “Δεν θέλω συμφιλίωση με την οικογένειά μου”
Διαβάζεται σε 5'
Με δημόσιες αναρτήσεις και αιχμές κατά των γονιών του, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δηλώνει ότι δεν επιθυμεί καμία επαναπροσέγγιση, βάζοντας τέλος στις φημολογίες.
- 20 Ιανουαρίου 2026 08:18
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ σπάει τη σιωπή του και τραβά μια αδιαπραγμάτευτη γραμμή και δηλώνει ότι δεν θέλει να “συμφιλιωθεί” με την οικογένειά του, στις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις του για μια ρήξη που εδώ και μήνες γράφεται γύρω από τη σχέση του με τους γονείς του.
Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, ο πρωτότοκος γιος του σερ Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ κατηγορεί τους γονείς του ότι του “επιτίθενται” μέσω του Τύπου και ότι προσπάθησαν “αδιάκοπα να καταστρέψουν” τη σχέση του με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ – Μπέκαμ.
Ύστερα από μήνες φημών για ρήγμα στην πιο προβεβλημένη ίσως οικογένεια της βρετανικής σόουμπιζ, ο ίδιος λέει πως προσπάθησε να κρατήσει την υπόθεση ιδιωτική, αλλά τελικά δεν είχε “καμία άλλη επιλογή από το να μιλήσει και να πει την αλήθεια”.
«Ήμουν σιωπηλός για χρόνια και έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσω αυτά τα ζητήματα μακριά από τη δημοσιότητα», έγραψε το 26χρονο μοντέλο στους 16 εκατ. ακόλουθούς του.
«Δυστυχώς, οι γονείς μου και η ομάδα τους συνέχισαν να διοχετεύουν πράγματα στον Τύπο, αφήνοντάς μου καμία άλλη επιλογή από το να μιλήσω ο ίδιος και να πω την αλήθεια για έστω ένα μέρος από τα ψέματα που έχουν δημοσιευτεί».
Και ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου. Δεν με ελέγχει κανείς, για πρώτη φορά στη ζωή μου υπερασπίζομαι τον εαυτό μου».
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει δει “με τα μάτια του” μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να διοχετεύουν “αμέτρητα ψέματα στα μέσα”, συχνά εις βάρος “αθώων ανθρώπων”, μόνο και μόνο για να διατηρήσουν “το προσωπείο τους”.
«Η αλήθεια όμως πάντα βγαίνει», προσθέτει.
Η Νίκολα στο επίκεντρο της σύγκρουσης
Μεγάλο μέρος της δήλωσής του αφορά τη σχέση του με τη σύζυγό του, την Αμερικανίδα ηθοποιό και κόρη του δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ. Ο Μπρούκλιν υποστηρίζει ότι η Νίκολα έχει “συστηματικά υποτιμηθεί από την οικογένειά μου, όσο κι αν προσπαθήσαμε να σταθούμε ενωμένοι”.
Κατηγορεί μάλιστα τη μητέρα του ότι επιχείρησε να υπονομεύσει τον γάμο τους, ισχυριζόμενος πως ακύρωσε τελευταία στιγμή τη δημιουργία του νυφικού της Νίκολα, “παρά τον ενθουσιασμό της να φορέσει το σχέδιό της”, αναγκάζοντάς την να βρει επειγόντως άλλο φόρεμα.
Την εποχή εκείνη είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τη Νίκολα να αρνείται να φορέσει δημιουργία της πεθεράς της. Η ίδια είχε διαψεύσει αργότερα τις φήμες περί ρήξης, λέγοντας στους Times ότι το ατελιέ της Βικτόρια Μπέκαμ δεν προλάβαινε να ολοκληρώσει το φόρεμα.
Ο Μπρούκλιν κατηγορεί επίσης τη μητέρα του ότι “οικειοποιήθηκε” τον πρώτο τους χορό, λέγοντας πως όταν ανέβηκε στη σκηνή, “η μαμά μου με περίμενε για να χορέψει μαζί μου” αντί για τη σύζυγό του και ότι “χόρευε με τρόπο ακατάλληλο πάνω μου, μπροστά σε όλους”.
“Το brand Μπέκαμ πάνω απ’ όλα”
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ υποστηρίζει ακόμη ότι λίγο πριν από την τελετή, οι γονείς του τον πίεσαν -και μάλιστα επιχείρησαν να τον “δωροδοκήσουν”- για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του ονόματός του, χωρίς να διευκρινίζει σε ποια ακριβώς δικαιώματα αναφέρεται.
Λέει ότι αρνήθηκε, κάτι που “επηρέασε την αμοιβή” και πως από τότε “δεν μου φέρθηκαν ποτέ ξανά το ίδιο”.
Αναφέρεται επίσης στην απουσία του από τα 50ά γενέθλια του πατέρα του τον Μάιο, λέγοντας ότι ταξίδεψαν με τη σύζυγό του στο Λονδίνο, αλλά παρέμειναν για μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο τους, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεχόταν να τους δει μόνο στο μεγάλο πάρτι “με εκατό καλεσμένους και κάμερες σε κάθε γωνιά”.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του συμφώνησε τελικά να τον συναντήσει μόνο αν δεν παρευρισκόταν η Νίκολα, κάτι που περιγράφει ως “χαστούκι στο πρόσωπο”.
Ο Μπρούκλιν κατηγορεί την οικογένειά του ότι βάζει “τη δημόσια προβολή και τα deals πάνω απ’ όλα”.
«Με ήλεγχαν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Μεγάλωσα με έντονο άγχος. Για πρώτη φορά, αφότου απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου, αυτό το άγχος έχει εξαφανιστεί», σημειώνει.
Ο ίδιος καταγγέλλει “ατελείωτες επιθέσεις” από τους γονείς του, ιδιωτικά και δημόσια, ενώ υποστηρίζει ότι και τα μικρότερα αδέλφια του “στράφηκαν εναντίον του στα social media”, πριν τελικά τον μπλοκάρουν.
Ο Κρουζ Μπέκαμ, πάντως, είχε διαψεύσει τον Δεκέμβριο δημοσίευμα της Daily Mail ότι οι γονείς τους έκαναν unfollow τον Μπρούκλιν, γράφοντας: «Δεν είναι αλήθεια. Οι γονείς μου δεν θα έκαναν ποτέ unfollow τον γιο τους. Ας λέμε τα πράγματα σωστά».