Καιρός: Έντονα φαινόμενα σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο και Πελοπόννησο – 120 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Διαβάζεται σε 1'
Καιρός: Έντονα φαινόμενα σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο και Πελοπόννησο – 120 κλήσεις στην Πυροσβεστική
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τις 120 έχουν φτάσει οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική από το πρωί έως το απόγευμα κυρίως για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Έντονα προβλήματα έχουν ήδη δημιουργηθεί κυρίως από τους θυελλώδεις ανέμους. Λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από τις πρωινές ώρες, έως τις έξι το απόγευμα σήμερα, έχει δεχθεί 120 κλήσεις, για παροχές βοηθείας.

Αναλυτικά:

-Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, 31 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί  26 κοπές δέντρων.

-Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 74  κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί  55 κοπές δέντρων, και 13 αφαιρέσεις αντικειμένων.

-Στην Περιφέρεια Ηπείρου, 15 κλήσεις και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί  13 κοπές δέντρων και μία άντληση.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κακοκαιρία προβλέπεται στη χώρα μας αύριο Τετάρτη και μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα