Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Διαβάζεται σε 2'
Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.
- 23 Ιανουαρίου 2026 09:18
Με σημαντικά προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα, Παρασκευή (23/1).
Για μια ακόμα ημέρα, ο Κηφισός έχει την τιμητική του, με μεγάλες καθυστεήσεις και στα δύο ρεύματα, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ, λόγω προγραμματισμένων εργασιών, επιβαρύνουν την κυκλοφορία.
Στην Αττική Οδό, η κίνηση είναι αυξημένη με καθυστερήσεις τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όσο και προς Ελευσίνα. Αναλυτικά, σύμφωνα με τον λογαριασμό Attiki Odos Traffic στο Χ:
Την ίδια ώρα, προβλήματα εντοπίζονται και στη λεωφόρο Αθηνών, ενώ στις κεντρικές οδούς της Αθήνας, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στη λεωφόρο Αμαλίας, την Αρδηττού, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και την Βασιλίσσης Σοφίας.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα.