Κίνηση στους δρόμους: Kόκκινος ο Κηφισός, καθυστερήσεις 30′ προς αεροδρόμιο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Διαβάζεται σε 2'
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στις περισσότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.
- 28 Ιανουαρίου 2026 09:02
Με σημαντικές καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου και σήμερα, Τετάρτη, (28/1).
Για ακόμα μία ημέρα, κόκκινος είναι ο Κηφισός για πολλά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα, ξεκινώντας από τη Λεωφόρο Αθηνών και καταλήγοντας μετά τη Μεταμόρφωση.
Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις άνω των 30′ εντοπίζονται στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
Επίσης, καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού) 10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι και το ΦΙΞ, στη λεωφόρο Αμαλίας, την Αρδηττού, την Ηλιουπόλεως, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, κυρίως στο ύψος του Νέου Ψυχικού και του Χαλανδρίου, ενώ με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους