Τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος – “Στο κόκκινο” η κίνηση
Διαβάζεται σε 2'
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Υπάρχουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
- 09 Φεβρουαρίου 2026 18:40
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (09/02) στην Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων και την εμπλοκή μιας μηχανής.
Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της εξόδου για τη Λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα ενώ τα αίτια παραμένουν άγνωστα.
Από την σύγκρουση υπήρξε ένας τραυματίας ενώ ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί τα οχήματα από το οδόστρωμα με αποτέλεσμα την δημιουργία επιπλέον καθυστερήσεων στην Λεωφόρο.
Την ίδια ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στον Κηφισό τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι και την Καλλιθέα. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην Κηφισίας από τους Αμπελόκηπους έως Μαρούσι, και στα δύο ρεύματα.
Παράλληλα, συμφόρηση υπάρχει και στο κέντρο της Αθήνας, στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, στην βασιλίσσης Σοφίας και την βασιλέως Κωνσταντίνου.
Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις:
- Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20′-25′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
- 5′-10′ στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
- Στην Περιφερειακή Υμηττού 10′-15′ από Παπάγου έως έξοδο για Καρέα.