“Στο Τέλος”: Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδάει για τους έρωτες που ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους

Διαβάζεται σε 2'
“Στο Τέλος”: Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδάει για τους έρωτες που ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους

Η Βιολέτα Ίκαρη σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου δίνει φωνή στις αγάπες που έμειναν μέσα μας, μετατρέποντας το τέλος σε συγκινητική εμπειρία.

Στο Τέλος. Το τελευταίο τραγούδι του EP της Βιολέτας Ίκαρη “Σύννεφα Μπαλόνια” είναι αφιερωμένο σε εκείνους τους έρωτες που ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους. Ένας ειλικρινής και βαθιά ανθρώπινος αποχαιρετισμός, που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια.

Οι στίχοι του Οδυσσέα Ιωάννου, αφοπλιστικοί και κοφτοί είναι ικανοί να μιλούν για την αγάπη στην ουσία της. Η μουσική του Σταύρου Σιόλα κινείται ήσυχα αφήνοντας τον απαιτούμενο χώρο στις λέξεις και το συναίσθημα να αναπνεύσουν.

Και εκεί ακριβώς έρχεται η Βιολέτα με μια ερμηνεία ώριμη, εμπειρική, γυμνή μπροστά στον σπαραγμό και δίνει φωνή στις αγάπες που έμειναν μέσα μας, μετατρέποντας το τέλος σε συγκινητική εμπειρία.

Όλα τα λάθη κρύψαμε στο τελευταίο φιλί,
σαν κάτι λίγο θα χαθώ, σαν τίποτα θα σβήσεις.

Το Στο Τέλος είναι από εκείνα τα τραγούδια που σε αγγίζουν αβίαστα και ίσως η πιο εσωτερική στιγμή μίας συνεργασίας που ήδη έχει αφήσει το μουσικό αποτύπωμά της.

Σχετικό Άρθρο

Στο Τέλος
Βιολέτα Ίκαρη 

Το EP Σύννεφα Μπαλόνια είναι διαθέσιμο στο Spotify, στο Apple Music και το Deezer
Δείτε εδώ όλα τα music video του EP

Συντελεστές
Τραγούδι: Βιολέτα Ίκαρη
Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου
Μουσική: Σταύρος Σιόλας
Ηχογράφηση – μίξη – mastering: studio Praxis, Κώστας Παρίσσης
Ενορχήστρωση: Σταύρος Σιόλας – Κώστας Παρίσσης
Παραγωγή: Βιολέτα Ίκαρη

 

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα