Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος φυγόποινος στην Πυλαία

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος φυγόποινος στην Πυλαία
Eurokinissi

Αστυνομικοί στην Πυλαία εντόπισαν και συνέλαβαν την Τετάρτη έναν 42χρονο φυγά, καθώς διαπίστωσαν πως εκκρεμούσαν εναντίον του σοβαρά διωκτικά έγγραφα.

Χειροπέδες σε 42χρονο πέρασαν αστυνομικοί, χθες, το μεσημέρι, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, καθώς εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα σε βάρος του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται αφενός για καταδικαστική απόφαση τού Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκιση 5 ετών για περιστατικό με πυροβολισμούς, πριν από 8 χρόνια, σε μπαρ στην περιοχή Ανάληψη, και αφετέρου για βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 42χρονος οδηγείται στην αρμόδια δικαστική Αρχή για την εκτέλεση τόσο της ποινής όσο και του εντάλματος σύλληψης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα