Αρναούτογλου: Πολλοί σχολιάζουν για τα κιλά ακόμη και μπροστά μου

Διαβάζεται σε 2'
Αρναούτογλου: Πολλοί σχολιάζουν για τα κιλά ακόμη και μπροστά μου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου printscreen/Glomex

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “Το πρωινό”. Όσα απάντησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά του.

Στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά του απάντησε μέσα από την κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” το πρωί της Παρασκευής (20/02) ο παρουσιαστής του “The 2night Show”, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής απαντά πως δεν τον απασχολούν καθόλου τέτοιου είδους σχόλια, ενώ τόνισε πως απαιτείται ακόμα αρκετή δουλεία ώστε ο κόσμος να σταματήσει τέτοιου είδους σχολιασμοί.

“Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν ακόμα ασχολούνται με αυτό το πράγμα στην Ελλάδα τότε νομίζω ότι κάνουμε έναν αγώνα που από ότι φαίνεται δυστυχώς… Εντάξει, θα μου πείτε τώρα θα υπάρξουν κι αυτά. Αλλά ο περισσότερος κόσμος νομίζω αρχίζει να το αντιλαμβάνεται”, είπε.

“Ξέρετε, πάρα πολλοί ακόμη και μπροστά μου δεν σταματούν στο να σχολιάζουν τα κιλά μου. Άρα έχει πολλή δουλειά ακόμη η ιστορία. Όταν κάποιος δεν σκέφτεται ότι μπορεί να σε πληγώσει για τα κιλά σου, έχει πολλή δουλειά ακόμη. Έχει πολλή δουλειά ακόμη για την πραγματική ισότητα των γυναικών, έχει πολλή δουλειά ακόμη για να σταματήσουμε το bullying, για να κρίνουμε τους ανθρώπους”, κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα