Τόλης Παπαδημητρίου: Δεν μπορώ να αγγίξω το θέμα της αναπηρίας – Είναι “κόκκινη γραμμή”

Διαβάζεται σε 2'
Τόλης Παπαδημητρίου: Δεν μπορώ να αγγίξω το θέμα της αναπηρίας – Είναι “κόκκινη γραμμή”
Τόλης Παπαδημητρίου screenshot

Για την κωμωδία και την πολιτική ορθότητα μίλησε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Τόλης Παπαδημητρίου, καλεσμένος στο The2Night Show.

Καλεσμένος στο The2Night Show βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (16/3), ο Τόλης Παπαδημητρίου, όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κωμωδία και την σχέση της με την πολιτική ορθότητα.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε χαρακτηριστικά για το political correct: «Εγώ διαφωνώ γιατί είναι οριζόντιο μέτρο. Δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο για όλους. Είναι ποιος το λέει, πώς το λέει, γιατί το λέει, την ποιότητα και την ματιά που έχει. Αν έχει καλή “ματιά” μπορεί να πει και κάτι παραπάνω».

Αναφορικά με το εάν έχει κάποιος απαράβατο κανόνα όταν γράφει είπε: «Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να αγγίξω το θέμα της αναπηρίας. Δεν μπορώ να κάνω πλάκα με αυτό. Παρ’ όλα αυτά έχω δει στο εξωτερικό κυρίως που κάνουν πλάκα stand up comedians. Με έχει ενοχλήσει, δεν ξέρω πού ακουμπάει. Αλλά δεν μπορώ να απαγορεύσω να το κάνει, επειδή εμένα με ενοχλεί. Δεν μου έρχεται να κάνω καθόλου πλάκα με αυτό. Αυτό για μένα είναι μια κόκκινη γραμμή». 

Για το εάν φαντάζεται τον εαυτό του ως δραματικό ηθοποιό, ο Τόλης Παπαδημητρίου είπε: «Θα μπορούσα να το κάνω. Στη σχολή μου έδιναν μόνο δραματικούς ρόλους, βιαστές, κακούς, πονεμένους και δολοφόνους. Το έχω αυτό το κομμάτι. Είμαι δόλιος κωμικός».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα