Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου – Κρατείται ο ιδιοκτήτης

Διαβάζεται σε 1'
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου – Κρατείται ο ιδιοκτήτης
Επιχείρηση της διεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος στην αποθήκη γνωστής γκαλερί INTIME NEWS

Έφοδο σε αποθήκη γνωστής γκαλερί στην Αθήνα πραγματοποίησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/3), σε αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν εκατοντάδες πίνακες που φέρονται να είναι πλαστοί, καθώς και αρκετά μετρητά τα οποία κατασχέθηκαν. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφορμή για την έρευνα στάθηκε μια ανάρτηση του γκαλερίστα στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ανακοίνωνε ότι πουλάει ένα Ευαγγέλιο που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Το Ευαγγέλιο έχει μεταφερθεί για αξιολόγηση από ειδικούς ώστε να το χρονολογήσουν αν όντως είναι αυθεντικό.

Ο επιχειρηματίας ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης κρατείτο στο σημείο όσο γινόταν η έρευνα στην επιχείρησή του και ακολούθως οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος όπου συνελήφθη για πλαστογραφία, ενώ ενδέχεται να του ασκηθεί δίωξη και για αρχαιοκαπηλία. Κάτι που θα καθοριστεί από την έρευνα στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα