Βέροια: Κατέληξε ο 7χρονος που τραυματίστηκε παίζοντας σε πάρκο

Διαβάζεται σε 2'
Παιδική χαρά (φωτογραφία αρχείου)
Παιδική χαρά (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Την τελευταία του πνοή άφησε το 7χρονο αγόρι έπειτα από τον τραυματισμό σε πάρκο της Βέροιας.

Κατέληξε το 7χρονο αγόρι που είχε τραυματιστεί σοβαρά την ώρα του παιχνιδιού σε πάρκο της Βέροιας και νοσηλευόταν για πάνω από δέκα μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (20/3), όταν το αγόρι εντοπίστηκε από περαστικό, χωρίς τις αισθήσεις του, σε πρανές ανάμεσα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και τον χώρο του πάρκου. Την ώρα εκείνη η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία.

Αρχικά ο ανήλικος διακομίστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη σπλήνας στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας, όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύτηκε πρώτα στο ΑΧΕΠΑ. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο 7χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μετά μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη νοσηλεία του σε ΜΕΘ, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/4).

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα