Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε τρεις μοτοσικλέτες και ένα ΙΧ στον Άγιο Δημήτριο

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ο 53χρονος οδηγός κατελήφθη μεθυσμένος πολύ πάνω από το όριο του αυτοφώρου με δύο διαδοχικές μετρήσεις αλκοτέστ, με ένδειξη 0,79 και 0,84 mg/lt αντίστοιχα.

Υλικές ζημιές σε τρεις σταθμευμένες μοτοσικλέτες και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο προκάλεσε ένας 53χρονος οδηγός αυτοκινήτου, χθες το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 53χρονος, επί της οδού Γενναδίου, με κατεύθυνση την οδό Αίνου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μία σταθμευμένη μοτοσικλέτα προκαλώντας στην ουσία ένα ντόμινο, με διαδοχικά τρακαρίσματα.

Ο 53χρονος οδηγός που ακινητοποιήθηκε στο σημείο κατελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο, μεθυσμένος πολύ πάνω από το όριο του αυτοφώρου, με δύο διαδοχικές μετρήσεις αλκοτέστ, με ένδειξη 0,79 και 0,84 mg/lt αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα