D3lta για Akyla: Όταν βγήκαν τα ρεφρέν και έγινε χαμός στο TikTok κατάλαβα ότι θα πάει στην Eurovision
Διαβάζεται σε 2'
Ο D3lta παραδέχτηκε πως από την πρώτη στιγμή που άκουσε το “Ferto” του Akyla πίστεψε πως εκείνος θα νικήσει τον εθνικό τελικό και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Βιέννη.
- 13 Μαΐου 2026 12:48
Για τον Akyla και το τραγούδι του “Ferto” που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το Σάββατο 16/5, μίλησε ο D3lta το βράδυ της Τετάρτης 12/5.
Καλεσμένος στο “The 2 Night Show” ο τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από τον εθνικό τελικό για την Eurovision 2026, αποκάλυψε πως πίστευε από τη αρχή πως το τραγούδι του Akyla ήταν το κατάλληλο τραγούδι για τον διαγωνισμό.
“Με το που βγήκαν τα τραγούδια, με το που βγήκαν τα ρεφρέν και έγινε όλος αυτός ο χαμός στο TikTok, το καταλάβαμε. Για μένα το τραγούδι είναι πάρα πολύ καλό για Eurovision. Είναι έξυπνο γιατί έχει και γλώσσες διαφορετικές μέσα. Έχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα τραγούδι Eurovision για να πάει πάρα πολύ καλά.
Όταν βγαίνει πρώτος ένας τέτοιος καλλιτέχνης, πραγματικά το χαίρεσαι κι εσύ”, είπε αρχικά ο D3lta
Ενώ για τον αν θα έμπαινε στη διαδικασία να δηλώσει ξανά συμμετοχή στον διαγωνισμό είπε: “Νομίζω για εμένα προσωπικά επειδή υπήρχε τόση αγάπη από τον κόσμο και πως με ψήφισαν πολλά άτομα από τον Α’ Ημιτελικό. Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα δήλωνα ξανά συμμετοχή. Τώρα του χρόνου είναι λίγο σύντομα θεωρώ”,.