Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε στο Instagram νέα φωτογραφία της κόρης της
Διαβάζεται σε 2'
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούργιου. Η νέα φωτογραφία με την κόρη της.
- 21 Μαΐου 2026 19:04
Σε πελάγη ευτυχία πλέει η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη γέννηση της κόρης της.
Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα στα social media. Σήμερα, Πέμπτη, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε ένα story στο οποίο δείχνει την κόρη της που της κρατά το χέρι.
“You”, έγραψε στη λεζάντα προσθέτοντας ένα συγκινημένο emoji, ένα “ευχαριστώ” και μία κόκκινη καρδιά.
Δείτε το story της Κατερίνας Καινούργιου
“Έχουν αρχίσει οι αϋπνίες”
Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στο «Super Κατερίνα» μετά τη γέννηση της κόρης της και μίλησε για τις δύσκολες πρώτες νύχτες με το μωρό, καθώς έχουν ξεκινήσει οι κολικοί και οι αϋπνίες.
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε εμφανώς κουρασμένη, περιγράφοντας με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια την καθημερινότητά της με το νεογέννητο παιδί της.
«Άυπνη! Έχουν αρχίσει… οι αϋπνίες. Έχουν αρχίσει τα σερί. Η Δάφνη γελάει, ναι, καταλαβαίνεις, ε; Τώρα αρχίζω και σας καταλαβαίνω που μου λέγατε “Ξέρεις οι πρώτες μέρες είναι πιο εύκολα”, κι όταν αρχίζουν οι κολικοί… Και που είσαι όλη τη νύχτα από πάνω και λες “τώρα τι κάνω;”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.