Δραγασάκης: Θέλω να συμβάλω στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς 

Διαβάζεται σε 2'
Δραγασάκης: Θέλω να συμβάλω στον διάλογο μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς 
Ορκωμοσία του Γιάννη Δραγασάκη στη Βουλή ως πρώτου επιλαχόντα μετά την παραίτηση της Έφης Αχτσιόγλου από τα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή της Αριστεράς Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννη Δραγασάκη, μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Ορκίστηκε βουλευτής, μετά την παραίτηση της Έφης Αχτσιόγλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής της Αριστεράς Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης, σε δήλωσή του μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή των Ελλήνων, τόνισε πως “πρόθεσή μου είναι, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να συμβάλω στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, και ιδιαίτερα οι λαϊκές τάξεις και η νέα γενιά“.

Παράλληλα, σχολίασε πως “από τη θέση του ανένταχτου βουλευτή της Αριστεράς, θα προσπαθήσω να συμβάλω στον διάλογο και τη συνεννόηση μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου”.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη

“Επανέρχομαι στο Κοινοβούλιο, μετά την παραίτηση της Έφης Αχτσιόγλου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική περίοδο τόσο για τη χώρα όσο και για την Αριστερά.

Πρόθεσή μου είναι, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να συμβάλω στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, και ιδιαίτερα οι λαϊκές τάξεις και η νέα γενιά.

Παράλληλα, από τη θέση του ανένταχτου βουλευτή της Αριστεράς, θα προσπαθήσω να συμβάλω στον διάλογο και τη συνεννόηση μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, με στόχο την αναζήτηση κοινών προγραμματικών απαντήσεων στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας και τη διαμόρφωση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης προοδευτικής διακυβέρνησης για τη χώρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα