GNTM: Επεισοδιακή audition – Η αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά έγινε… αβαντάζ για την παίκτρια

GNTM: Επεισοδιακή audition – Η αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά έγινε… αβαντάζ για την παίκτρια
GNTM 5 star / youtube

Κι όμως, η αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά, "έσωσε" διαγωνιζόμενη του GNTM 5. Δείτε την audition της 30χρονης Μαρίας.

Το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (27/09), μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Ο δημοφιλής διαγωνισμός μόδας επέστρεψε στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος.

Στο νέο επεισόδιο η 30χρονη Μαρία από την Κύπρο θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM 5. Η πρώτη της επαφή με τους κριτές δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Δεν είναι ηφαίστειο, αλλά κατάψυξη», ανέφερε η Βίκυ Καγιά όσο η διαγωνιζόμενη ετοιμαζόταν να κάνει πασαρέλα με μαγιό. «Βαριέσαι και σέρνεσαι», πρόσθεσε λίγα λεπτά αργότερα η κριτής, βλέποντάς τη να μπαίνει στο πλατό.

«Δεν είσαι ο τύπος μου, αλλά πιστεύω ότι έχει star quality», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου δίνοντας τη θετική ψήφο που ήρθε να προστεθεί μετά τον Γιώργο Καράβα.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσει η Βίκυ Καγιά για το αν θα τη δούμε στο ID Catwalk, η κριτής σηκώθηκε από της θέση της και έφυγε από το πλατό λέγοντας πως δε νιώθει καλά.

Η audition διακόπηκε για λίγα λεπτά και η Μαρία βγήκε έξω μέχρι η Βίκυ Καγιά να επιστρέψει στη θέση της.

Η αδιαθεσία της Βίκυς όπως είπε στη συνέχεια οφείλεται στο γεγονός ότι έχει υπόταση. «Έχω ένα θέμα. Συγγνώμη παιδιά. Με έπιασε πάλι ίλιγγος».

Αυτό το απρόοπτο φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της Μαρίας, η οποία μπήκε στο πλατό έτοιμη να εντυπωσιάσει τη Βίκυ Καγιά.

Η ίδια έκανε και πάλι πόζες, ενθουσιάζοντας τη Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε: «Κοίτα τι κάνει μια υπόταση».

GNTM: Δείτε την επεισοδιακή audition της Μαρίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα