“Δε σας φοβόμαστε”: Κάλεσμα της ΝΔ για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα
Διαβάζεται σε 2'
Κάλεσμα συγκέντρωσης της ΝΔ έξω από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τη μνήμη της Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση
- 02 Ιουλίου 2026 08:27
Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ να τιμήσουν τη μνήμη της Βάγιας Νέστορα, που έχασε τη ζωή της μετά την τριπλή εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία απόψε στις 19:00 έξω από το ΓΝΘ Ιπποκράτειο
Η επόμενη μέρα της τραγικής απώλειας της Βάγιας Νέστορα, μετά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στα σπίτια των τριών στελεχών μας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκει όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία με αισθήματα βαθιάς οδύνης και ακλόνητης αποφασιστικότητας.
Η μεγάλη οικογένεια της Παράταξής μας πενθεί. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους.
Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, έξω από το ΓΝΘ Ιπποκράτειο, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, τιμούμε τη μνήμη της αδικοχαμένης μητέρας της Αφροδίτης και ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στην τρομοκρατία.
Θα είμαστε όλοι εκεί.
Δεν σας φοβόμαστε”.