Μπακογιάννης για επέτειο δολοφονίας Αξαρλιάν: Ένας άνθρωπος πέθανε επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να χαλάσουν τα σχέδιά τους

Διαβάζεται σε 2'
Μπακογιάννης για επέτειο δολοφονίας Αξαρλιάν: Ένας άνθρωπος πέθανε επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να χαλάσουν τα σχέδιά τους
Κώστας Μπακογιάννης ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν από την 17 Νοέμβρη.

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από την 17 Νοέμβρη και με αφορμή αυτή την επέτειο, ο Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στα social media.

«Σαν σήμερα, πριν από 34 χρόνια, η τυφλή τρομοκρατική βία δολοφόνησε τον Θάνο Αξαρλιάν. Ηταν μόλις 20 χρονών.

Για τη δολοφονία του, ο συγκατηγορούμενος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Βασίλης Τζωρτζάτος, κατέθεσε ότι ο Κουφοντίνας είπε:

“Δεν γινόταν να αναβληθεί πάλι η ενέργεια, με πιέζει η γυναίκα μου να φύγουμε διακοπές”.

Σε μία μόνο φράση συμπυκνώνεται όλη η διαστροφή της τρομοκρατίας. Το μίσος και ο φανατισμός εκμηδενίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής. Ένας ακόμα άνθρωπος πέθανε επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να χαλάσουν τα σχέδιά τους.

34 χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε. Και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε για να ξεριζώσουμε οριστικά το κακό της βίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα