Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο – “Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο”

Διαβάζεται σε 2'
Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο – “Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο”
Papadakis Press

Η Λίλα Μπακλέση περιγράφει την εμπειρία του τοκετού και τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια των 27 ωρών μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, μοιράστηκε η Λίλα Μπακλέση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς απέκτησε ένα αγοράκι με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Μαρκεζίνη. Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση, θέλησε να περιγράψει την εμπειρία του τοκετού, τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια των 27 ωρών μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, αλλά και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της.

Με το γνώριμο χιούμορ και την αμεσότητά της, η Λίλα Μπακλέση αναφέρθηκε στον νεογέννητο γιο της ως έναν «όμορφο τύπο», ενώ αποκάλυψε πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της με φυσιολογικό τοκετό.

Η ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση

«Λοιπόν! Συνέβη! Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο αλλά χαλάλι του. Θα το ξαναέκανα; Δεν ξέρω. Αυτό που σίγουρα ξέρω όμως, είναι ότι αν το ξαναέκανα θα ήθελα αυτήν την ομάδα.

Τον γιατρό μου @nikolopouloskostis που με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που με καθοδήγησε βήμα βήμα στη διαδικασία του τοκετού. Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι ο γιατρός σου σε θαυμάζει για τον αγώνα που κάνεις και σε ενθαρρύνει, ώστε να παραμείνεις ψύχραιμη μέχρι το τέλος. Η εμπιστοσύνη που του είχα συνετέλεσε στο να καταφέρουμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Κωστή θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων.

Τη μαία μου @th_sophia_ που έμεινε στο πλάι μου,ξάγρυπνος φρουρός,και που όταν ένιωθα ότι δεν έχω άλλες δυνάμεις, ήταν εκεί για να μου υπενθυμίσει το στόχο μας.

Τον @drfilis.ivf που είμαστε 20 χρόνια φίλοι και ήταν εκεί για μένα. Μπορεί να μην χρειαστήκαμε τις ιατρικές του γνώσεις για τη δημιουργία της οικογένειας μας, το ότι ήταν όμως μαζί μας αυτές τις ώρες, είναι βαθιά συγκινητικό.

Καλώς μας ήρθες όμορφε τύπε. Για να δούμε που θα μας οδηγήσει η συνάντηση αυτή».

Πλέον, η ίδια και ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης βιώνουν τις πρώτες ημέρες της νέας τους ζωής ως γονείς, έχοντας πλέον στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα