Κρήτη: Πήγε να ανέβει σε λεωφορείο, έπεσε και σκοτώθηκε
Διαβάζεται σε 1'
Τραγικό τέλος για μια 81χρονη γυναίκα, μετά από πτώση κατά την επιβίβασή της σε λεωφορείο, σε περιοχή της Κρήτης.
- 17 Αυγούστου 2026 11:21
Μοιραία αποδείχθηκε η πτώση μιας 81χρονης γυναίκας στον Ανισαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη, καθώς η ηλικιωμένη έχασε την ισορροπία της την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NeaKriti.gr, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (16/08), όταν η γυναίκα έπεσε προς τα πίσω την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει στο λεωφορείο και χτύπησε με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, πάνω στο οδόστρωμα.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 81χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγο αργότερα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση διερευνώνται.