Ιωάννα Τούνη: “Δεν έβρισκα τον τέλειο άντρα οπότε αποφάσισα να τον γεννήσω”
Διαβάζεται σε 2'
Η Ιωαννά Τούνη ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό Πάρη με φόντο το ηλιοβασίλεμα στις Μαλδίβες και κάνει μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.
- 28 Αυγούστου 2026 10:12
Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή με τον γιο της, Πάρη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους η Ιωάννα Τούνη, συνεχίζοντας τις αναρτήσεις από το ταξίδι της στις Μαλδίβες.
Η influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στον εξωτικό προορισμό για να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της, έχοντας μαζί της τον γιο της, αλλά και τον σύντροφό της και φίλους. Μάλιστα, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό Πάρη, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο των Μαλδίβων.
Στα στιγμιότυπα, η Ιωάννα Τούνη εμφανίζεται μπροστά από τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, φορώντας καφέ μπικίνι και τζιν παντελόνι. Κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, ο οποίος χαμογελά στον φακό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα γλυκιά εικόνα.
Η ίδια επέλεξε να συνοδεύσει τη φωτογραφία με μια χιουμοριστική αλλά και τρυφερή αναφορά στον γιο της, παρουσιάζοντάς τον ως τον «τέλειο άντρα» που τελικά βρήκε με τον δικό της τρόπο.
«POV: επί 30 ολόκληρα χρόνια δεν έβρισκες τον “τέλειο άντρα” οπότε αποφάσισες να τον γεννήσεις».
Η ανάρτηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τον εορτασμό των 33ων γενεθλίων της στις Μαλδίβες. Η Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από τις εορταστικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων το πάρτι που της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι τρυφερές στιγμές με τον γιο της.