Αναβλήθηκε η δίκη του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου
Διαβάζεται σε 2'
Την 3η Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δίκη του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου, ο οποίος κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
- 31 Αυγούστου 2026 17:26
Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη (3/9) έλαβε η δίκη του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο αλκοτέστ.
Μέσω της υπεράσπισης του ο μουσικός που κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ζήτησε να αναβληθεί η δίκη του καθώς ο συνήγορος του δεν είχε προετοιμαστεί λόγω των θερινών διακοπών.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει άλλο αίτημα αναβολής και πάλι από την υπεράσπιση.
Να σημειωθεί ότι ο Άρης Μουγκοπετρος που συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κέντρο της Αθήνας δεν παρευρέθηκε στη δικαστική αίθουσα αλλά εκπροσωπήθηκε από συνήγορο όπως άλλωστε έχει δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο.
Άρης Μουγκοπέτρος: “Ήσσονος σημασίας αδίκημα, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα” λέει ο συνήγορός του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτήρισε το συμβάν ως ένα καθημερινό παράπτωμα: «Πήραμε μια αναβολή. Είναι ένα ήσσονος σημασίας αδίκημα, καθημερινό, και περιμένουμε να δικαστεί όταν έρθει η ώρα, χωρίς να είναι ένα ζήτημα το οποίο αφορά ιδιαιτέρως την επικαιρότητα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Κακώς βεβαίως, θα πρέπει να το αποφεύγουμε γιατί μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό για να προσλαμβάνει τέτοιες διαστάσεις στην ειδησεογραφία».
Αναφερόμενος στην ανάρτηση μεταμέλειας του Άρη Μουγκοπέτρου προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε: «Ορθώς την έκανε, διότι όταν εξήλθε από την Ευελπίδων ήταν λίγο εκνευρισμένος και κακώς αντέδρασε έτσι. Βεβαίως έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε. Παραδέχθηκε το αδίκημα καθώς προκύπτει από τις μετρήσεις. Αν και είχαν παρέλθει πολλές ώρες από την κατανάλωση και θεωρούσε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, η μέτρηση έδειξε την παράβαση».