ΔΕΘ 2026: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις μετά την ομιλία Μητσοτάκη, λόγω της πτώσης του Phantom

Διαβάζεται σε 1'
O Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
O Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ EUROKINISSI

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή να ακυρωθούν όλες οι εκδηλώσεις οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για απόψε.

Την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους στο Athens Flying Week στην Τανάγρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα ακυρωθεί και θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 8μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη Νέα Δημοκρατία έχει δοθεί κεντρική εντολή στα γαλάζια στελέχη ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για απόψε (τύπου πάρτυ, συνεστιάσεις κλπ) πλην φαγητού, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο τραγικό συμβάν κατά την έναρξη της ομιλίας του.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας διακόπτει το πρόγραμμά του στην 90ή ΔΕΘ και επιστρέφει στην Αθήνα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα