Συνελήφθη ληστής με προτίμηση τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και ταχυφαγεία

Συνελήφθη ληστής με προτίμηση τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και ταχυφαγεία
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός για ληστείες σε πρακτορεία τυχερών –ψυχαγωγικών παιγνίων και ταχυφαγεία στου Ζωγράφου-Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις

Συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 27χρονος Αλβανός, για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου, ο δράστης με την απειλή πυροβόλου όπλου διέπραττε συστηματικά ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και σε ταχυφαγεία στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στην κατοχή του και μετά από έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι , 18 φυσίγγια, σουγιάς, tablet, κινητό τηλέφωνο, 445 ευρώ και είδη ρουχισμού που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών, με το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό να ανέρχεται στις 9.870 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζεται.

Ληστεία στου Ζωγράφου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα