Σπύρος Μπιμπίλας: Μου λένε “όταν έρθει η σειρά σου, ποιος θα πει για σένα;”
Διαβάζεται σε 2'
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τα σχόλια που δέχεται λόγω των ανακοινώσεων του για τους θανάτους ηθοποιών.
- 02 Οκτωβρίου 2026 14:00
Για τα σχόλια που δέχεται στα social media, με αφορμή τις αναρτήσεις που κάνει όταν φεύγει από τη ζωή κάποιος συνάδελφός του, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Happy Day».
Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, ο οποίος ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ έχει συχνά την ευθύνη να ενημερώνει για τον θάνατο ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, αποκάλυψε ορισμένα από τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τις σχετικές δημοσιεύσεις του.
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά είναι ιδιαίτερα σκληρά, ο ίδιος επιλέγει να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.
«Άμα ανακοινώνω θανάτους, που το κάνω γιατί είμαι ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, μου γράφουν από κάτω “Χάρε, πάλι πήρες κάποιον”, σαν να είμαι εγώ ο προπονητής του Χάρου. Δηλαδή, αυτά είναι τόσο γελοία και αστεία που γελάω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Πολλοί μου γράφουν από κάτω “Πότε θα έρθει και η δική σου σειρά, να δούμε ποιος θα πει για σένα” και τέτοια. Όταν θα έρθει η δική μου σειρά, κάποιος θα πει για μένα», πρόσθεσε.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποιος θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει τον δικό του θάνατο.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αντιμετώπισε και αυτή την ερώτηση με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και απάντησε γελώντας:
«Πού να ξέρω ποιος θα είναι τότε πρόεδρος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ;».