Advertisement

Βούλα: “Άνοιξαν τα στόματα” για τον 58χρονο γυμναστή – Νέες καταγγελίες μαθητών

Διαβάζεται σε 2'
Βούλα: “Άνοιξαν τα στόματα” για τον 58χρονο γυμναστή – Νέες καταγγελίες μαθητών
iStock

Νέες μαρτυρίες επιβαρύνουν τη θέση του 58χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής στη Βούλα.

Ξετυλίγεται το “κουβάρι” για τη δράση του 58χρονου καθηγητή γυμναστικής Γυμνασίου μετά από καταγγελίες για παρενόχληση μαθήτριας.

Σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ενώ την ίδια μέρα τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10), κατά τη διάρκεια άσκησης, όταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής φέρεται να έπιασε τον μηρό της ανήλικης. Άμεσα απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Παιδείας.

Μιλώντας στο ΕΡΤnews, η μητέρα της 13χρονης μαθήτριας περιέγραψε όσα της μετέφερε η ανήλικη: «Να πιάνει την κόρη μου από τη μέση, από τα μπούτια για να κάνει πιο έντονα την άσκηση, να τη δείχνει σε όλη την τάξη, να την βάζει αυτήν και την συμμαθήτριά της, να του κάνουν μασάζ και νυχάκια για να χαλαρώσει και να βάζει κάμψεις κοιτώντας τον τοίχο τα κορίτσια για να κλείνει το μάτι στα αγόρια, να βλέπει το πίσω μέρος του σώματός τους».

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξετάστηκαν δύο ακόμη μαθητές, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι σε προγενέστερο χρόνο ο ίδιος καθηγητής προχωρούσε σε αγγίγματα σεξουαλικού χαρακτήρα.

Η μητέρα της 13χρονης δήλωσε σοκαρισμένη από την αφήγηση της κόρης της, ενώ άφησε αιχμές για τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία φέρεται κατά τους ισχυρισμούς της να κωφεύει μπροστά στις σοβαρές καταγγελίες.

«Απ’ ό,τι μάθαμε, αφού έγινε αυτό που έγινε, άνοιξαν τα στόματα και είναι χρόνια η… κολόνια (σ.σ. για τον καθηγητή) που ήταν και στο Λύκειο πριν από το δικό μας σχολείο», επεσήμανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα