Τραγωδία στην Κεφαλονιά: 25χρονος Βρετανός πέθανε κατά τη διάρκεια των διακοπών του
Διαβάζεται σε 1'
Ένας 25χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του σε τουριστικό κατάλυμα στην Κεφαλονιά, μετά από επιληπτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί.
- 17 Οκτωβρίου 2026 23:13
Τραγωδία σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, όπου ένας 25χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/10), σε τουριστικό κατάλυμα στην περιοχή των Λουρδάτων, όπου ο νεαρός διέμενε προσωρινά μαζί με τους γονείς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, περίπου στις 17:00 ο 25χρονος, με καταγωγή από το Μάντσεστερ, υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.
Οι γονείς του προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Παρά την κινητοποίηση, όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στο κατάλυμα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.