Με παροδικές νεφώσεις, νοτιάδες και υγρασία τις επόμενες ημέρες

Με παροδικές νεφώσεις, νοτιάδες και υγρασία τις επόμενες ημέρες
Σύννεφα πάνω από την Αττική - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει βαθμιαία άνοδο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια
  • Θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες πιο ενισχυμένοι στο Ιόνιο όπου θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, που θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές και με αυξημένη σχετική υγρασία. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα..

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-10-2020

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-10-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές βαθμιαία στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία, στα κεντρικά και τα νότια θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 06-10-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά, από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα στα κεντρικά και νότια.

Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.


Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα