Game of Thrones: Έρχεται το prequel με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς

Game of Thrones: Έρχεται το prequel με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς
Ναόμι Γουότς AP

Την ώρα που η προσμονή για την τελευταία σεζόν κορυφώνεται, οι παραγωγοί έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενο βήμα τους: Την ιστορία... πριν από το Game of Thrones! Και εξασφάλισαν για έναν από τους πρώτους ρόλους μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ.

Μπορεί η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones να μην έχει καν προβληθεί και να είναι ήδη το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, όμως τόσο το τηλεοπτικό δίκτυο, όσο και ο συγγραφέας και οι παραγωγοί της επικής σειράς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη “φλέβα χρυσού” που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να παραληρούν τα τελευταία χρόνια. Έτσι έχουν όλοι λάβει το πράσινο φως για το πρίκουελ του Game of Thrones, έχοντας ήδη “καπαρώσει” για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους την ασυναγώνιστη Ναόμι Γουότς.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός είπε τελικά το πολυπόθητο “ναι” μετά από πολύμηνη πολιορκία από το HBO, τον Τζορτζ Μάρτιν και την Τζέιν Γκόλντμαν και εξίσου χρονοβόρες διαπραγματεύσεις που κατέληξαν σε μία αμοιβή με πολλά μηδενικά…

Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα για το νέο “‘έπος” του Game of Thrones; Όπως είναι φυσικό και επόμενο, σχεδόν τίποτα, πέρα από τα βασικά. Η ιστορία θα εκτυλίσσεται μερικές… χιλιάδες χρόνια πριν από την πλοκή του timeline που εμείς παρακολουθούμε στο GoT. Πιο συγκεκριμένα 10.000 χρόνια, στην επονομαζόμενη “Εποχήτων Ηρώων”.

Είναι μια σκοτεινή εποχή που κρύβει πολλά μυστήρια και μυστικά για το θρύλο του Γουέστερος. Με λίγα λόγια, μια πλοκή πολύ πιο πριν από την έλευση του Τζον Σνόοου και των άλλων ηρώων που αγαπήσαμε, που θα σηματοδοτήσει “την κατάβαση από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδο”.

Πολλά μυστικά θα κρύβει και ο χαρακτήρας της Ναόμι Γουότς, που μέχρι στιγμής έχει περιγραφεί ως ένα “χαρισματικό μέλος της υψηλής κοινωνίας, που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό”.

Γνωστό δεν είναι ακόμη ούτε ποιοί θα αναλάβουν το σενάριο. Σύμφωνα πάντως με υψηλόβαθμο στέλεχος του HBO μια πλειάδα σεναριογράφων έχει ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά και τα πρώτα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Ο πιλότος αναμένεται να εγκριθεί τον Ιούνιο. Και οι παραγωγοί φιλοδοξούν να “χτυπήσουν” κι άλλα μεγάλα ονόματα. Και δεδομένου ότι το μισό και πλέον Χόλιγουντ έχει “μεταναστεύσει” πλέον στην τηλεόραση, μπορούμε να περιμένουμε… τα πάντα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα