Θάνατος ηλικιωμένου στο Πέραμα – Τον σκότωσαν και έβαλαν φωτιά στο σπίτι

Θάνατος ηλικιωμένου στο Πέραμα – Τον σκότωσαν και έβαλαν φωτιά στο σπίτι
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi Sports

Η Αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ένας 81χρονος μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα, όπου ξέσπασε φωτιά.

Ένα άγριο έγκλημα κρυβόταν πίσω από τα αίτια θανάτου ενός άτυχου 81χρονου μέσα στο σπίτι του επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο Πέραμα σήμερα το απόγευμα, όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη έρευνα της Αστυνομίας, οι υποψίες της οποίας βγήκαν πραγματικές.

Ο δράστης ή οι δράστες αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα έβαλαν φωτιά στο σπίτι του σε δύο σημεία σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο, πιθανόν σε μία προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά, βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι τον άτυχο ηλικιωμένο ενώ ήταν εμφανές ότι η φωτιά ξέσπασε από δύο διαφορετικές μικρές εστίες.

Το θύμα είχε μώλωπες και κατά την προσεκτικότερη εξέταση προέκυψε πως είχε και τραύμα από μαχαίρι στην τραχηλική χώρα. Το σπίτι εμφάνιζε εικόνα μίας σχετικής έρευνας και όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες αφού χτύπησαν και κυριολεκτικά έσφαξαν τον άτυχο ηλικιωμένο, στη συνέχεια έβαλαν και φωτιά στο σπίτι του. Την έρευνα έχει αναλάβει πλέον το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα