Ρεπόρτερ νικάει σε λοταρία και παραιτείται on air – Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα

Ρεπόρτερ νικάει σε λοταρία και παραιτείται on air – Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
Η δημοσιογράφος της ισπανικής τηλεόρασης RTVE την ώρα που ανακοινώνει τα ευχάριστα twitter

Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε ενώ ήταν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ότι δεν θα πάει στη δουλειά, καθώς νίκησε σε λοταρία που έδινε 4,4 εκατ. ευρώ.Ανακάλεσε στη συνέχεια. Και όχι γιατί δεν είχε κερδίσει.

“Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς” λέει ο θυμόσοφος λαός μας, κάτι που ισχύει στην περίπτωση μιας δημοσιογράφου της ισπανικής τηλεόρασης. Η Ναταλία Εσκουδέρο ενώ ήταν στον αέρα ανακοίνωσε περιχαρής ότι δεν πρόκειται να πάει την επομένη στη δουλειά της καθώς νίκησε σε λοταρία. Γρήγορα όμως αναγκάστηκε να το πάρει πίσω, αφού διαπίστωσε ότι δεν ήταν η μοναδική νικήτρια και θα έπαιρνε ένα μικρό, σε σχέση με το συνολικό, ποσό.

Όπως αναφέρει το BBC, η Εσκουδέρο, η οποία εργάζεται στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTVE, άρχισε να ουρλιάζει από την χαρά της στην κάμερα όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της χριστουγεννιάτικης λοταρίας που μοίραζε 4,4 εκατ. ευρώ. Κουνώντας τον νικητήριο λαχνό, γνωστοποίησε ότι δεν θα πάει στη δουλειά την επόμενη μέρα.

Γρήγορα όμως τα σχέδια της πήγαν περίπατο, αφού υπήρξαν και άλλοι νικητές. Επακόλουθο ήταν να μην πάει όλο το ποσό στην τσέπη της αλλά ένα πολύ μικρότερο, γύρω στα 5.000 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα, η ρεπόρτερ απολογήθηκε μέσω twitter, λέγοντας ότι μετάνιωσε για τις πράξεις της, οι οποίες έδωσαν την εντύπωση ότι εγκαταλείπει τη δουλειά της.

“Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα για προσωπικούς λόγους και για πρώτη φορά η θεά τύχη μου χαμογέλασε. Είναι λυπηρό ότι η Ναταλία Εσκουδέρο χαρακτηρίζεται σήμερα ως η ψεύτρα δημοσιογράφος του RTVE που παραποιεί καταστάσεις” έγραψε, προσθέτοντας ότι ήταν ειλικρινής όσον αφορά στο ότι δεν θα πάει την επομένη στη δουλειά επειδή “πηγαίνω διακοπές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα