Βίντεο: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και λήστεψε τράπεζα

Άνδρας μεταμφιεσμένος σε Άγιος Βασίλης εισέβαλε σε τράπεζα και απειλώντας ότι το κουτί που κρατούσε περιείχε βόμβα την λήστεψε (Vid)
- 27 Δεκεμβρίου 2013 08:37
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του St. Nick στην πολιτεία της Φλόριντα για να εντοπίσουν έναν άνδρα ο οποίος έκλεψε μια τράπεζα ντυμένος Άγιος Βασίλης.
Το περιστατικό συνέβη σε υποκατάστημα της SunTrust Bank την περασμένη Δευτέρα. Ο ληστής φορώντας το κόκκινο καπέλο του Άγιου Βασίλη, γενειάδα και γυαλιά ηλίου απείλησε του υπαλλήλους της τράπεζας και αφού άρπαξε απροσδιόριστο ποσό χρημάτων τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με την Orlando Sentinel ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα με ένα κόκκινο κουτί το οποίο απειλούσε ότι είχε μέσα κάτι επικίνδυνο.
Η αστυνομία εκκένωσε το υποκατάστημα και κάλεσε ειδική ομάδα πυροτεχνουργών για να ελέγξουν τη περιείχε το κουτί. Σύμφωνα με την εφημερίδα αν και δεν αποκαλύφθηκε την περιείχε μέσα έγινε γνωστό ότι είχε μέσα κάτι άγνωστο.
Πηγή: Huffington Post