H Goody’s πάει Κίνα!

Πότε ανοίγει το πρώτο κατάστημα, ποια τα επόμενα βήματα της Goody's στην Ελλάδα
- 30 Νοεμβρίου 2016 16:35
Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η περιπέτεια της Goody’s στην αγορά της Κίνας καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MIG και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia κ. Θανάσης Παπανικολάου αναμένεται μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2017 να έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον τοπικό συνεργάτη και μέχρι το τέλος Ιουνίου της ίδιας χρονιάς να έχει ανοίξει το πρώτο κατάστημα.
Το ταξίδι της Goody’s στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου είχε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια όμως “κόλλησε” στις δικαστικές αίθουσες για περισσότερο από ένα χρόνο καθώς υπήρχε τοπική εταιρεία, άσχετη με το αντικείμενο, η οποία έκανε χρήση του σήματος Goody’s στην κινεζική αγορά.
Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε εκδήλωση το μεσημέρι της Τετάρτης όπου παρουσιάστηκε το νέο πρότυπο κατάστημα στην Πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για ένα εστιατόριο το οποίο συγκεντρώνει αρκετές καινοτομίες τις οποίες αναμένεται να ακολουθηθούν σύντομα και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας. Όπως ανέφερε ο κ. Παπανικολάου « το νέο κατάστημα Goody’s Burger House στο Σύνταγμα, σηματοδοτεί μία νέα εποχή στο χώρο της εστίασης, υλοποιώντας το όραμα της Goody’s για πρωτοπορία και καινοτομία. Η εταιρεία, παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην Ελλάδα, επιλέγοντας κομβικά σημεία, αναδεικνύοντας την επιχειρηματική και εμπορική της δυναμική και ενισχύοντας παράλληλα σημαντικά την ηγετική της παρουσία στον κλάδο.»
Σε ερώτηση του news247 ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Fraport ώστε να εξετασθεί η παρουσία του ομίλου στα αεροδρόμια τα οποία θα διαχειρίζεται από τον επόμενο Φεβρουάριο η γερμανική εταιρεία. Παράλληλα ανέφερε ότι εξετάζει την δημιουργία δύο νέων ακόμη σημάτων τα οποία όμως θα έχουν περιορισμένη ανάπτυξη.