Προσαχθείς διέφυγε μέσα από τα χέρια αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη

Προσαχθείς διέφυγε μέσα από τα χέρια αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη

Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό ατόμου, ο οποίος είχε προσαχθεί αλλά το έσκασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, την ώρα που περίμεναν περιπολικό

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός ατόμου, ο οποίος είχε προσαχθεί και διέφυγε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Τρίτης (29/10), στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στον χώρο πέριξ του ΑΠΘ, προσήχθησαν 11 άτομα, ως ύποπτοι για περιπτώσεις ληστειών μέσα στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που αστυνομικοί και προσαχθέντες περίμεναν τα περιπολικά που θα τους παραλάμβαναν, ένας από αυτούς κατάφερε να το σκάσει.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των αρχών, η οποία ωστόσο δεν έχει αποδώσει ακόμα καρπούς, αφού ο άγνωστος αγνοείται.

Πληροφορίες από thestival.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα