Οι Φιλιππίνες έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες για την πολυπληθέστερη τάξη Zumba στον κόσμο

default image

Άλλοι γεμίζουν δρόμους και πλατείες υποστηρίζοντας το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ κι άλλοι για να χορέψουν ομαδικά στους ρυθμούς της zumba. Η πόλη Μανταλουγιόνγκ μπορεί να περηφανεύεται πως κατέχει από το Σάββατο το ρεκόρ μαζικότητας στο διάσημο γυμναστικό χορό (vid)

Δρόμοι πλημμυρισμένοι από ανθρώπους. Μια εικόνα συνηθισμένη στη χώρα μας ειδικά το τελευταίο διάστημα. Οι κάτοικοι όμως της πόλης Μανταλουγιόνγκ στις Φιλιππίνες, φόρεσαν τα κίτρινα μπλουζάκια τους, κατέβηκαν όλοι μαζί ενωμένοι και είχαν ένα και μόνο στόχο. Να χορέψουν στους ήχους της zumba και να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 12.975 συμμετέχοντες παρατάχτηκαν στους δρομους και ακολούθησαν τις χορευτικές κινήσεις των zumba instructors για 30′ λεπτά, προκειμένου να πάρουν το πράσινο φως από τους ειδικούς των βραβείων Γκίνες πως κατάφεραν να σπάσουν το περασμένο ρεκόρ, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 8.000 άνθρωποι.

O δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως το ρεκόρ αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει με τον ιδανικότερο τρόπο το μήνυμα του υγιεινού τρόπου ζωής και της γυμναστικής. Άλλωστε η τοπική κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια διοργανώνει συχνά τέτοια μαζικά γεγονότα που έχουν στόχο την εμπέδωση της γυμναστικής στην καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: cnnphilippines

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα