4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν στην Κομοτηνή

4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν στην Κομοτηνή
ΑΘΗΝΑ-21-11-2012-Επιχείρηση «σκούπα» υπό την ονομασία «Ξένιος Ζευς» από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

"Λαβράκι" των αστυνομικών σε κατάστημα στην Κομοτηνή. Τι βρήκαν κατά τον έλεγχο

Πάνω από 4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων είχαν στην κατοχή τους 4 άτομα που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 19 εκατοστών, μια ξύλινη ράβδο και δύο φυσίγγια, διαμετρήματος 9 mm, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Εκτός από τα συνολικά 4.400 πακέτα τσιγάρων που εντόπισαν αστυνομικοί στο κατάστημα, ιδιοκτησίας μίας εκ των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν και 17 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι αναλογούντες φόροι και δασμοί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα