Καταδίκη 31χρονου για κακοποίηση της κόρης του. Αγνοείται η τύχη και των δύο

Καταδίκη 31χρονου για κακοποίηση της κόρης του. Αγνοείται η τύχη και των δύο

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ερήμην ένας 31χρονος για αποπλάνηση της 3χρονης κόρης του και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Άγνωστο είναι πού βρίσκονται θύτης και θύμα σήμερα

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ερήμην την Τρίτη (08/10) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ένας 31χρονος αλλοδαπός για αποπλάνηση της 3χρονης κόρης του και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2010. Ο 31χρονος Αλβανός ζούσε με την γυναίκα του και το 3χρονο τότε παιδί του στην Ελούντα. Κάποια στιγμή η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας παρατήρησε ότι ο πατέρας είχε περίεργη συμπεριφορά προς την κόρη του, προβαίνοντας σε άσεμνες χειρονομίες. Κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε, ωστόσο στη συνέχεια όλη η οικογένεια εξαφανίστηκε.

Στο δικαστήριο η παιδοψυχολόγος που είχε εξετάσει το κοριτσάκι, ήταν καταπέλτης για τη δράση του 31χρονου. Μία ένορκος έκρινε ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί, με όλα τα υπόλοιπα μέλη να ζητούν την καταδίκη του. Όπως και έγινε, επιβάλλοντας του ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η τύχη τόσο του 31χρονου όσο και της 6χρονης σήμερα κόρης του αγνοείται…

Πληροφορίες από cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα