Συμπλοκή με έναν βαριά τραυματία στην πλατεία Ναυαρίνου

Συμπλοκή με έναν βαριά τραυματία στην πλατεία Ναυαρίνου
ΑΘΗΝΑ-Ύποπτο αυτοκίνητο δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Αιματηρό επεισόδιο με έναν βαριά τραυματία στην πλατεία Ναυαρίνου

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν 31χρονος χτύπησε -πιθανότατα με μαχαίρι- και τραυμάτισε σοβαρά έναν 36χρονο, ύστερα από μεταξύ τους καβγά.

Το θύμα διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται. Όπως έγινε γνωστό, φέρει βαρύτατα τραύματα στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πνευμόνια. 

Αστυνομικοί συνέλαβαν ως δράστη του επεισοδίου τον 31χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητα ηρωίνης κι ένα μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι το συμβάν συνδέεται με τα ναρκωτικά.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα